top of page

Den største og viktigste møteplassen for alle fysioterapeuter i Norge: velkommen i 2025!

En vellykket kongress, med rike faglige møter og inntrykk for de mer enn 700 deltakerne. Slik kan vi oppsummere evalueringene av Fysioterapikongressen 2022.

Den var Norsk Fysioterapeutforbunds tredje fagkongress, og den første som også hadde digital deltakere. Ny kongress kommer i 2025, så følg med!

​Kongressen er en arena for faglig oppdatering og inspirasjon, der forskning og systematisk fagutvikling innen fysioterapi kan synliggjøres. Den skal være en møteplass for alle fysioterapeuter, turnusfysioterapeuter og fysioterapistudenter i Norge, og være relevant for fysioterapeuter fra alle fag- og arbeidsområder.


Det overordnede temaet på Fysioterapikongressen 2022 var «Fysioterapi gjennom livet – kompetanse og samhandling». Kongressprogrammet bestod av plenumsforelesninger, parallellsesjoner, workshops, frie foredrag og posterpresentasjoner.


Fysioterapikongressen 2025 vil også ha et overordnet tema, som sammen med programmet, praktiske opplysninger m.m. vil bli å finne her på disse nettsidene etter hvert som kongressen nærmer seg.

Velkommen (igjen) i 2025, til den største og viktigste møteplassen for alle fysioterapeuter!

Fysioterapi gjennom livet – kompetanse og samhandling

Foto_samansett_Fysioterapikongressen_v3.

PÅMELDING

Påmelding er stengt.

Gå til påmelding (Stengt)

Det skjer mye spennende innen fysioterapi, både når det gjelder forskning og faglig utvikling. Dette har vi lyst til å høre mer om på kongressen, og inviterer alle fysioterapeuter til å sende inn abstrakter for muntlig presentasjon eller poster. Abstraktlevering er nå stengt.

Gå til abstrakter (Stengt)

 PROGRAM

Med det overordnete temaet Fysioterapi gjennom livet - kompetanse og samhandling

kommer fagkongressen til å belyse ulike temaer knyttet til utvikling av fysioterapikompetanse og fysioterapeutrollen i en helsetjeneste i endring.

SPONSORMULIGHETER

På vegne av Norsk Fysioterapeutforbund (NFF) ønsker vi å invitere til å bli utstiller på Fysioterapikongressen 2022. Overordnet tema på fagkongressen er Fysioterapi gjennom livet – kompetanse og samhandling, og legger fokus på synliggjøring av forskning og systematisk fagutvikling innen fysioterapi.

Fagkongressen er den tredje av sitt slag, og er en arena for alle fysioterapeuter i Norge. Tidligere kongresser har hatt ca.1000 deltakere fra hele landet.

Vi har åpnet for booking av sponsorpakker og utstilling:

Bestill her (Stengt)

Klikk her for invitasjon med priser og informasjon om hva som er inkludert i de ulike sponsor- og utstilleralternativene. (STENGT)

SPONSORER
PRAKTISK INFORMASJON

Klikk her for å se kart over utstillerområdet (STENGT)

SPONSORER

Gullsponsor

AlfaCare_logo2.png
physica_logo_horizontal_rgb_digital.png

Sølvsponsor

Bronsesponsor

2021-11-01_12-51-41.png
contour-design-inc-logo-vector.png
Legal24 logo outline.png
medi-logo.jpg
KONTAKT OSS

KONTAKT OSS

Spørsmål

Arrangør

Ta gjerne kontakt dersom det er noe du lurer på. Send oss en e-post på fysio2022@gyro.no.

Fysioterapikongressen er arrangert av Norsk Fysioterapeutforbund (NFF). Ta gjerne kontakt med oss på e-post

Teknisk arrangør

Gyro Conference AS

Storgata 86, 2615 Lillehammer

E-post: gc@gyro.no

Tel: 61 28 73 20

bottom of page